Adresa

Urban gradnja doo
Bulevar Cara Lazara 40
21000 Novi Sad


Telefon:
+381 63 590 799

 

Uredjenje malog stanja

Mali stan – velike mogućnosti

Zbog manjka “kvadrata” nismo dužni odbaciti stvari koje smo skloni i dalje čuvati – bitno je dobro rasporediti i iskoristiti prostor a da pritom ne moramo odbaciti onaj kreativni dizajnerski deo, te se pritom poigrati s bojama, materijalom i opremom kako binsmo imali sve potrebno za ugodan život.

U stanu od 45 m2 može biti mesta za za vaš kreativni izražaj. Dapače, u njemu možete izraziti svu svoju kreativnost i lični ukus. Kuhinja, koja je relativno velika za kvadraturu u kojoj se nalaze blagavaona i dnevni boravak, doprinieti će vašoj slobodi i ljubavi prema kuvanju. Open space tipovi stana danas su vrlo popularni, a tako je i u ovom slučaju gdje Vam je kuhinja, dnevni boravak i blagavaona praktički jedan prostor. Veliki prozori iznimno kvalitetne konstrukcije (drvo-aluminij), pridonose prostranosti samog prostora u stanu puštajući dnevno svetlo koje pruža osećaj toplote.

Prvi dojam o prostoru uviek dobivamo na samom ulazu u stan. Svaki kutak manjeg stana potrebno je iskoristiti na najbolji mogući način, a to su danas svakako funkcionalni ugradni ormari koji imaju jako veliku vrednost ako su dobro osmišljeni i postavljeni. Tako u stan možete postaviti veliki ugradni ormar i samim time imati mesto za odlaganje onih stvari koje vam ne trebaju svakodnevno.

Kupaonica koja je smeštena kod samog ulaza u stan, daje osećaj privatnosti te njenih 5 m2 opravdava samu svrhu.

Spavaća soba, čiji je pogled zaštićen od gradske vreve i buke, dovoljno je velika za usnuti san u svom novom domu, u miru kakav nam je svima potreban.