Urban gradnja 021
Izgradnja i prodaja stanova

Urban gradnja
prodaja stanova

Vrhunski kvalitet gradnje i odlične cene stanova. Naši stanovi su uknjiženi i sa svom potrebnom dokumentacijom.

Mogućnost plaćanja

mogucnost placanja

Ugovorima o kupoprodaji nepokretnosti predviđene su tri mogućnosti plaćanja, i to:

1. Plaćanje ukupnog ugovorenog iznosa u celosti ili u roku od mesec dana od dana overe Ugovora kod Javnog beležnika
2. Plaćanje u više mesečnih ili kvartalnih rata, zaključno sa završetkom izgradnje objekta, odnosno pre useljenja u predmet kupovine,
3. Plaćanje iz sredstava stambenog kredita.

Stambeni krediti

Svim potencijalnim kupcima omogućavamo uspostavljanje izuzetne saradnje sa poslovnom bankom, Erste bank a.d. Novi Sad, kao zvaničnim strateškim partnerom preduzeća Urban gradnja 021 doo u cilju odobravanja kreditnih aranžmana pod najpovoljnim uslovima na bankarskom tržištu.

Zaposleni našeg preduzeća u saradnji sa stručnim timom Erste bank a.d. Novi Sad, će brzo i na najefikasniji način pružiti svu neophodnu pomoć prilikom sakupljanja i sastavljanja kreditne i druge dokumentacije potrebne za postupak odobavanja i plasiranja kreditnih sredstava.

Upit za stambeni kredit možete poslati na mail preduzeća Urban gradnja 021 doo, na koji će zaposleni našeg preduzeća u saradnji sa stručnim timom Erste bank a.d. Novi Sad, odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

 

Lokacije u ponudi

karadjordjeva i koste sokice

Ugao Karađorđeve i Koste Šokice

Stambeni objekat Po+Pr+G+3+Pk-dupleks
INVESTITOR: Urban gradnja 021 d.o.o.
MESTO: Novi Sad
LOKACIJA: Ugao Karađorđeve i Koste Šokice
ROK ZAVRŠETKA : Decembar 2021 godine

Ilariona Ruvarca

Ilariona Ruvarca

Stambeni objekat Su+Pr+2+Pk-dupleks
INVESTITOR: Urban gradnja 021 d.o.o.
MESTO: Novi Sad
LOKACIJA: Ilariona Ruvarca br.31
ZAVRŠENO : Decembar 2019 godine

Prednosti

Naše lokacije su veoma pogodne za bračne parove jer se u blizini nalaze škole i vrtići, autobuska stajališta, kao i mnogih drugih sadržaja koji odgovaraju modernom životu. Kroz projekte odgovaramo na zahteve tržišta kome želimo da ponudimo nešto više od stanovanja – luksuzne stanove, savremen koncept života sa svim potrebnim sadržajima.

Tehnologija

Prilikom projektovanja svih naših stambenoposlovnih objekata ispoštovani su svi zahtevi u pogledu energetske efikasnosti objekata. Trudimo se da radimo sa najnovijim materijalima i tehnikama u građevinarstvu kako bi obezbedili maksimalan nivo u samoj gradnji.